Skip to main content
cover img

Simplifică-ți viața cu tichetele de masă pe suport electronic!

Solicită acum oferta personalizată

Telefon
IDNO

VREI SĂ AFLI MAI MULTE DETALII?
DISCUTĂ CU UN CONSULTANT EDENRED!

Cât economiseşti cu tichetele de masă

Introdu numărul de salariați și zilele lucrătoare dintr-o lună şi află cât economisești lunar dacă oferi tichete de masă comparativ cu acordarea aceleiaşi sume de bani în numerar. Începe și tu să economisești cu tichetele de masă de la Edenred!

Daca se acordă tichete de masa

Valoare impozabila 3168.90 MDL

Economie 1816.02 MDL

Daca se creste salariul brut

Valoare impozabila 3168.90 MDL

Taxe sociale 1816.02 MDL

Află ce cred clienții care folosesc deja tichetele de masă Edenred

„Începând cu anul 2018, COCA COLA ÎMBUTELIERE CHIȘINĂU SRL, achiziționează tichete de masă pentru toți salariații săi de la EDENRED MD SRL. Având în vedere prestația avută până acum, apreciem calificativul serviciilor efectuate ca fiind FOARTE BUN și recomandăm oricărei societăți comerciale sau instituții publice achiziționarea tichetelor de masă prin societatea EDENRED MD SRL.”

Andrei Stefanet ,
Administrator Facilități

“BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ CHIȘINĂU SA, recomandă EDENRED MD SRL, la proceduri de achiziție tichete de masă organizate de către orice instituție publică sau societate comercială din Republica Moldova. Dorim să menționăm seriozitatea, operativitatea cu care a răspuns la toate solicitările noastre, calitatea serviciilor oferite cât și profesionalismul de care a dat dovadă echipa EDENRED MD SRL.”

Juan Luis Martin Ortigosa ,
Președinte Executiv

large image

Tichetele de masă pe suport electronic simplifică operaţiunile pentru companii şi salariaţi, având avantaje foarte importante

Acordarea - Acordarea tichetelor de masă are loc în conformitate cu prevederile Legii nr. 166/2017 şi ale Normelor de aplicare. Companiile pot acorda fiecărui angajat câte un tichet de masă pentru fiecare zi lucrătoare efectuată.

Valoarea nominală - Valoarea unui tichet de masă este în prezent între 35 și 45 lei; aceasta se poate indexa anual în funcţie de indicele de consum pentru anul anterior, determinat și comunicat de către Guvern. 

Avantaje importante - deductibilitate, scutire de la plata contribuțiilor la nivelul angajaților și al angajatorilor, scutire de la plata impozitului pe venit.

Tichetele de masă pe suport electronic vor putea fi utilizate în hypermarketuri, supermarketuri, magazine alimentare, restaurante, pizzerii, cantine etc.

image

Flexibilitate

Tichete de masă pe suport electronic permit efectuarea de plăți sub/peste valoarea nominală a unui tichet, care în prezent se situează între 35 și 45 lei/zi lucrată.

image

Logistică simplificată

Tichetele de masă pe suport electronic necesită doar distribuţia iniţială și inregistrarea în platformă. Ulterior, acestea se reîncarcă în aceeaşi zi, iar sumele ajung instantaneu la salariaţi.

image

Siguranţa sumelor încărcate pe cardul de masă

Tichetele de masă pe suport electronic constau în aplicația mobila MyEdenred și un card asociat.

Cardul cu tichete de masă Edenred asigură o securitate sporită, fiind dotat cu bandă magnetică, cod de bare, cod QR și cod PIN.

Utilizatorii cardurilor Edenred sau a aplicației MyEdenred pot plăti scanând codul de bare sau codul QR și tastând codul PIN.

În caz de pierdere sau furt, beneficiarii au posibilitatea blocării cardului.

image

Descarcă acum noua aplicație MyEdenred și te bucuri de o nouă experiență!

 • android
 • ios

Aplicația Mobilă MyEdenred la un click distanță!

Plătești direct cu telefonul mobil, esti la curent cu soldul, tranzacțiile și alte informații ce țin de tichetele de masă pe suport electronic Edenred.

Descarcă aplicația MyEdenred și te bucuri de:

 • Plăți direct din aplicația mobilă MyEdenred;
 • Activare card și aflarea soldului disponibil;
 • Istoricul tranzacțiilor și al alimentărilor;
 • Vizualizarea sumelor care urmează să expire în următoarele 30 de zile;
 • Blocarea temporară sau definitivă a cardului în caz de pierdere sau furt;
 • Setarea sau modificarea codului PIN;
 • Acces la promoții și oferte speciale la o gamă largă de comercianți.
image

Cont in platforma online MyEdenred

Prin contul din platforma MyEdenred, ai acces total asupra administrării tichetelor tale de masă pe suport electronic emise de Edenred.

Întrebări frecvente

 1. Compania client semnează contractul de tichete de masă cu Edenred
 2. Compania plasează comanda de tichete de masă şi achită contravaloarea facturii
 3. Edenred livrează tichetele de masă comandate la sediul/sediile clientului
 4. Salariații utilizează tichetele de masă în rețeaua de comercianți parteneri Edenred

Valoarea nominală maximă deductibilă a unui tichet de masă pentru o zi lucrătoare poate fi cuprinsă între 35 şi 45 de lei. Angajatorii pot acorda tichete de masă cu valoarea nominală mai mare, diferenţa dintre maximul prevăzut şi valoarea nominală acordată fiind nedeductibilă. Valoarea nominală a unui tichet de masă se poate indexa anual, după caz, la 1 aprilie.

Tichetele de masă sunt valabile 6 luni de la data emiterii; termenul de expirare este indicat pe fiecare tichet.

În termen de 30 de zile calendaristice de la data expirării, angajatorul poate solicita operatorului schimbarea tichetelor neutilizate sau deteriorate cu altele noi, în limita valorii nominale, sau restituirea valorii nominale a acestora.

Conform legii, tichetele de masă nu pot fi utilizate pentru achiziția de produse nealimentare, tutun, băuturi alcoolice, vin şi bere. De asemenea, este interzis schimbul contra mijloacelor bănești în numerar. La tichete nu se acordă rest în bani.

Conform legii, tichetele de masă pot fi utilizate doar în rețeaua de magazine partenere, care comercializează produse alimentare şi care au semnat un contract de afiliere cu Edenred. În prezent, rețeaua de comercianți parteneri Edenred este în dezvoltare. Ai un magazin alimentar preferat? Spune-ne unde vor angajatii din echipa ta să utilizeze tichetele şi noi vom contacta magazinul alimentar pentru a deveni comerciant partener.

Cadrul legal nu impune vreo limită referitor la numărul de tichete de masă utilizate pentru achitarea plăților pentru produsele alimentare în aceeași zi la același comerciant, în condiția în care tichetele de masă sunt valide și prezentate de purtătorul acestora.

 1. Semnați contractul de afiliere cu Edenred MD SRL
 2. Acceptați la plată tichetele de masă Edenred, primite de la beneficiari
 3. Rambursați tichetele la sediul Edenred din Str. Vasile Alecsandri nr. 141B, etaj 1, MD-2005, Chisinau (prin curier sau poștă)
 4. Edenred decontează tichetele de masă, conform termenelor și condițiilor stabilite prin contract
 1. Completaţi pe spatele tuturor tichetelor data la care au fost utilizate şi aplicaţi ştampila societăţii dumneavoastră în secţiunea specială. Nu acceptaţi la plată tichete deja ştampilate pe verso!
 2. Completaţi borderoul de rambursare Edenred care este personalizat cu datele fiscale ale societăţii dumneavoastră şi cu codul dumneavoastră de afiliat. Nu utilizaţi borderouri cu datele altor societaţi și nici fotocopii ale unor borderouri deja utilizate; fiecare borderou are alocat un numar unic de identificare.
 3. Expediaţi tichetele la Agenţia de Rambursare de la sediul nostru din Str. Vasile Alecsandri nr. 141B, etaj 1, MD-2005, Chisinau (prin curier sau poștă), alegând opţiunea de confirmare de primire și valoare declarată.
 4. Decontarea se face conform termenelor şi condiţiilor financiare contractual agreate.